tisdag 4 januari 2011

Utvidga vyerna



Imorse var Minna pigg redan innan klockan 6. Gäsp! Får nog försöka hålla henne vaken lite mer under kvällarna för att ändra den rytmen lite. Hon somnar nämligen redan vid 19.30.

Idag har vi lyckats få nästan alla toabesök utomhus - det känns bra att det går framåt med den biten. Hon känns redan trygg med oss så efter en liten utevistelse där hon hjälpte (eller motarbetade) vår snöskottning så var vi nere och hälsade på grannen och hans hund. I början tyckte Minna att taxen Sia var lite läskig, men snart lekte de riktigt bra. Inkallning på bortaplan fungerade fint också, så matte var också nöjd ;)
När vi gick till grannen blev det också första koppelpromenaden - det gick lite åt alla möjliga håll men på hemvägen gick det riktigt bra (i alla fall i hyfsad takt och åt rätt håll ;))

Igår kväll fick jag borstat henne lite och idag har vi övat lite "sitt". I övrigt har hon ätit bättre idag och Aska och hon har blivit riktiga lekkompisar utomhus. Inomhus vill Aska gärna vara ifred, och det accepterar Minna bra. Det kan ju i och för sig vara bra så att stojet håller sig utomhus så slipper de riva huset sedan ;)

1 kommentar:

  1. suck jag skrev ett långt meddelande men det blev error sen försvann det när jag skulle skicka det. skriver lite kortfattat denna gång.
    kul att det går så bra för er med lilla minna :) hon sover ju mycket längre än vad ozzy gör. vi lägger oss ca 22. sen vaknar han vid ca 4, 6 och sen är vid 9 går vi upp. vid 4 å 6 går vi å lägger oss igen efter att han har gjort sitt behov. jag hoppas att han sover lite längre snart :) sköt om er. kram bibbi å ozzy

    SvaraRadera