måndag 3 januari 2011

Ett dygn hemma

Natten gick jättebra! Minna sov i en liten inhägnad hage vid min säng. Efter lite gnyende och klappande somnade hon gott och sov ända till 6.30. Vilken lyx! Hoppas det håller i sig.

Efter uppvaknandet, lite rastning i trädgården och lite frukost var det ordentligt röj på henne. Hon busade med allt som fanns och hoppade i vattenskålen så köket liknade ett badhus mer än ett kök. Hon har testat att äta på de flesta möblerna i huset idag och favoriten verkar vara sladdar (och springande barn ;)).

Idag har hon kissat alla gånger ute, men nummer två tycker hon bättre om att göra inne än ute. På morgonen hann hon bajsa tre gånger inne under loppet av en timme! Men på eftermiddagen lyckades jag bära ut henne så hon fick bajsa ute - då fick hon massor av beröm.

Idag har hon vågat springa lite mer än igår när vi varit ute. Men inkallningen fungerar än så länge bra som vi övat på inne. Äter gör hon inte överdrivet bra ännu, men det kommer säkert. Likaså relationen mellan Aska och Minna är inte så bra ännu. Aska håller sig på sin kant inomhus. Utomhus försökte hon leka lite med Minna, men då undrade nog Minna vad det var för stor best som plötsligt kastade sig mot henne och sprang skräckslaget mot huset. Men det blir bättre snart hoppas jag!

Alice (den minsta av mattarna i huset) och Minna gosar:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar