söndag 2 januari 2011

Nu har Minna flyttat hem till oss!

Idag har vi hämtat hem vår pärla! Måste ge uppfödaren Eike stor eloge för ordning och reda och alla saker och information vi fick med oss hem!

Minna somnade i bilen hem och sov hela vägen hem. När Minna mötte vår andra hund Aska backade hon och morrade åt henne, vilket ledde till att Aska inte vågade hälsa. Minna har totalt ignorerat Aska hittills, och Aska suttit på avstånd och tittat på henne. Får se när de vågar ta kontakt igen.

Minna har visat sig vara en cool och social valp. Hon har tagit det hela med ro och söker kontakt när hon är vaken. Hon vill gärna vara där vi var och kommer och kryper upp i famnen när hon vill sova. Vi är lite ringrostiga med det här med rumsrenhetsträningen, men det lär vi ju bli bättre på. De gånger vi haft henne ute har hon fattat galoppen direkt och kissat nästan med en gång. Ett par olyckor har dock hänt inne. Men jag tycker hon varit duktig, och vi lär oss säkert tillsammans med tiden.

Ätit har hon gjort lite grann och hon verkar nöjd och glad. Barnen är väldigt förtjusta i henne, och hon verkar dela förtjusningen! Nu återstår det att se hur natten blir!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar