måndag 7 maj 2012

Ute-söndag

Alice med utsikt från Hyltenäs kulle
Igår var det söndag, ännu en dag utan värme och med väldig blåst - men soligt var det ändå!

Vi började dagen med att gå en poängpromenad på två timmar tillsammans med mina föräldrar. I mitten av promenaden var det fika och då band vi fast hundarna i varsitt träd medan vi tog fika. Plötsligt kommer Minna springandes - då har hon bitit av sitt koppel! Jaja tänkte vi, vi har ju i alla fall ett helt koppel kvar... Men två sekunder senare gick Askas koppel också av?! Tilläggas skall att det var rullkoppel - och vad händer med detta om det går av? Jo kopplet försvinner in i rullhandtaget illa kvickt och går inte att få ut igen ;) Men vi fick promenerat klart och kom i mål trots detta.

Vi snabbade oss sedan hem för att äta och packa i ordning och lämnade sedan Wilma på ett barnkalas hos en som går hos samma dagmamma. Jag, Ingemar, Alice och hundarna åkte sedan vidare och hamnade på ett fantastiskt utsiktsställe (åk gärna dit om ni har möjlighet - fantastiskt vackert!) - Hyltenäs kulle. Där fikade vi, Alice sprang i de gamla källargångarna och vi njöt av den vackra utsikten. Sedan åkte vi och hämtade Wilma, handlade och åkte hem för att grilla. En härlig utedag och trots att värmen uteblev så kändes det att solen tagit lite på kinderna.

Nu är det dags att ta tag i måndagens jobbprojekt!

3 kommentarer:

  1. hihi vilken tur att ni kunde ta er i mål utan koppel på hundarna hihi.vilken fin bild på Alice :D

    Jag har inte suttit så mycket vid datorn och det är svårt att kommentera via mobilen ( har försökt)så nu ska jag ta och skriva i en massa inlägg :D

    ha en bra dag
    kram bibbi och ozzy

    SvaraRadera
  2. Haha, konstigt att båda kopplena gick av på samma dag.

    Gott med grillat! Löv it!

    SvaraRadera
  3. Bibbi: Tack för dina inlägg! Ni får ha det så bra också - önskar vi kunde träffas snart!

    Kicki: Haha, ja vad är oddsen för det liksom? Och jag håller med - grillat e gott! ;)

    SvaraRadera