måndag 21 maj 2012

Rätt sida Sverige!

Nu är vi tillbaka från vår lilla tripp till fel sida Sverige!

I onsdags åkte jag, sambon och barnen till Västerås för att hälsa på sambons bror med familj. Barnen tyckte resan var ganska tråkig men det gick bra ändå även om vi fick rasta lite ofta i slutet av resan. Hundarna hämtade min pappa så de fick bo i Göteborg under vår vistelse där, och lite otursmässigt började Minna att löpa på morgonen när vi skulle åka så det blev ju lite extrajobb för mamma och pappa... :/

Vi har bott som på hotell och haft ett eget rum att sova i. Vi har besökt ett tivoli, ett zoo, ett köpcentrum och vandrat i naturreservat. Sedan har vi spelat en massa kort, ätit god mat och pratat en massa. Barnens kusin har tagit väl hand om barnen trots att det skiljer 7 år mellan henne och Wilma. I söndags åkte vi hem igen och fastän vi haft det jättebra är det alltid  skönt att komma hem igen.


Tyvärr glömde jag kameran när vi var på zoo´t och tivolit, så där fick det bli mobilbilder =( Sådant blir man ju riktigt trött på. Här är i alla fall några kort från vår utflykt på Björnö och Anundshög:

Två stora och en liten

Alice med pinnar

Alice

Alice

Wilma

Wilma

Alice

Wilma


Alice

Ingemar busar med Wilma

Wilma

Alice plockar pinnar på stranden

Alice på väg upp på Sveriges största gravhög

Alice och Wilma vid en runsten på Anundshög

3 kommentarer:

  1. Men vilka vackra bilder! Även bilderna från mobilen. Ser ut som ni haft en härlig resa!

    SvaraRadera
  2. Ja det är härligt att komma iväg, men trots det alltid lika skönt att komma hem igen ;)

    SvaraRadera