onsdag 2 maj 2012

Uppdatering långhelg

Här var det inte skrivit något på länge, och det är pga något så typiskt som att jag lyckats drabbas av en manlig förkylning ;) Trots detta har vi ändå hunnit med det inplanerade (nästan i alla fall) under långhelgen som gått.

I fredags var jag och Alice ensamma på förmiddagen då Wilma var iväg med 6-åringarna på brandstationen. Vi skulle gå ut med hundarna, men fick gå tillbaka hem med Aska eftersom hon var halt. Vi hamnade uppe hos min svägerska där vi fick lunch, inte helt fel!

Aska har fortsatt med sin hälta tyvärr, så har det inte gått över inom någon dag får jag nog åka och kolla upp det igen. Aska har dessutom blivit klippt - vi lånade en rakapparat och har helrakat henne. Det ser ut som en liten gullig labrador ;) Men hon verkar trivas att vara av med pälsen, inte minst igår när det var så varmt ute.

I lördags förberedde vi poängpromenaden som vi skulle ha hand om för fotbollsföreningen. Vi lade en runda på nästan 4 km och gjorde frågot. På söndagen när vi vaknade så regnade det och deltagarna lös med sin frånvaro. Men sedan gjorde vädret en helomvändning och helt plötsligt kom det folk. Totalt gick nästan 100 personer så det var rätt bra ändå. På kvällen hade vi middagsgäster, och som alltid när vi har fest så lyckas vi även få lite extragäster men det är ju bara kul.

På natten fick wilma feber och förkylningarna vi hade blev lite värre. Vi beslöt oss därför för att ställa in hundutställningen som vi egentligen skulle åkt på under tisdagen, och det kändes nog som ett smart drag. Med lite tabletter i kroppen fick vi ändå gjort en hel del under de två sista lediga dagarna i trädgården och det kändes som att vi kom ikapp lite med saker som legat efter.

Hundarna har sprungit in och ut som de vill och verkar väldigt härligt trötta av sol, ljus, vår och värme.

Nu återstår två arbetsdagar och sedan är det helg igen. Ikväll är det dock avslutning på freestylekursen (men nästa onsdag börjar fresbeekursen) och på torsdag är det avslutning på agility 1an (som nästa torsdag ersätts av agility 2an). Eftersom hösten kommer bli tom på kurser pga husbygget så får man passa på nu medan man kan ;)

2 kommentarer:

  1. Puh, låter som om ni har fullt upp!
    Trist med hälta, jag har med en liten halt hund här.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tiden skulle utökas med några timmar om dygnet tror jag ;)
      Ja väldigt trist med hälta, hoppas att Molly snart blir bättre... <3

      Radera