söndag 29 maj 2011

Västkustvalpen

Har varit hela helgen hos min mamma i Göteborg. På lördag stannade vi i Lindome och tittade på när min syster red kurs med sin häst. Bra miljöträning för Minna som (till slut ;)) kunde sitta stilla och titta på hästar och folk. Hemma hos mamma har det gått bra, och Minna har haft lyxen att sova i sängens fotända hela natten och hon trivdes som fisken med det ;)

Igår kväll var det storbad av båda hundarna och imorse bar det iväg till Säve Galopp (lyx med 10 minuter till utställningsplatsen) och Västkustvalpen. Bra arrangemang och väldigt bra domare som förklarade hur han bedömde och tyckte.

Klassen vanns av en äldre hund och sedan kom kullsyskonen 2a (Nayeli) 3a (Party) och 4a (Minna). Alla hundar fick HP - och världens största och färggrannaste rosett! I stort sett tyckte domaren att kullsyskonen var lika, men han önskade mer bredd på Minna. Just nu är hon väldigt hög-smal, men kanske breddar hon på sig senare med åldern vem vet. Tyckte i alla fall att hon skötte sig bra idag min lilla pärla.

Barnen var med på utställningen med och Wilma förälskade sig i en Corgi som satt bredvid henne i ringen. Och lilla underbara Aska - hon har aldrig varit på sådana här grejer innan - men som vanligt är hon bara så cool och bryr sig inte det minsta om att det skulle vara någon annan miljö än hemma. Tur med vädret hade vi också - regnet kom först när vi åkt hem ;)





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar