söndag 3 april 2011

Uppletande i skogen

Precis hemkommen från ett pass med uppletande i skogen! Shit vad bra det gick idag! Superbra var Minna verkligen - hon kom ihåg allt från förra gången. Hade med 3 olika föremål ut idag - en boll, en strumpa och en liten mjukisråtta. Jag lade dom bara en och en idag - men det gick så bra att jag nästa gång säkert kan lägga två. Eller utöka området med en till "korridor"... Får se, ska fundera på vilket som kan vara bäst. Nu är korridoren 10x50 meter, och i slutändan ska den ju vara 50x50 meter.

Hur som helst, hon sökte ut direkt utan problem och hittade sakerna utan svårigheter, trots att jag gömde dom under en sten och hängde upp den i någon gren på ett träd så hon fick stå på två ben för att ta ner den. Superkul tyckte hon verkligen att det var - och hon är kanon på att hitta snabbt! Riktigt nöjd med henne idag!

På hemvägen tog hon (som vanligt) alla vägar som gick genom gyttjepölar och vattenhål... Blir rätt så många duschningar i veckan för fröken lermonster, men det är väl det värt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar