fredag 22 april 2011

Långfredag

Vilket underbart väder det varit idag! Hundarna och vi har varit ute och grejat hela dagen i  trädgården och runt på promenader. Tror det blivit ca 8-9 timmars utevistelse idag - underbart för kropp och själ! Och nu sover hundarna väldigt gott kan jag säga. Barnen har haft kompisar här och det har varit mycket besök från grannar osv. Tycker Minna sköter sig bättre för varje gång. Hon har varit väldigt hoppig, men hon börjar bli bättre. Och framförallt så lyssnar hon ju när man säger till henne.

Hon vaknar dock fortfarande väldigt tidigt - full med energi (oftast redan vid 5.30-6.00) och hon är världens största mattjuv... Men det är bra att ha saker att jobba på ;)



2 kommentarer:

  1. Devil är oxå en riktigt mat tjuv och en liten Studsboll, men han har inga problem med att sova länge eller vara lugn inomhus. Idag steg vi inte upp föränns tio, och när vi hade varit på prommenad gick vi och la oss igen och somnade om till 14 (matte är lite dålig idag:P) haha, Men sen när vi åkte ut i skogen nyss, då va det odenligt med fart i honom ! Nu ligger han i trädgården och tugga märgben =)

    SvaraRadera
  2. ozzy har bivit otroligt hoppig sen han läkte efter operationen. ujuj vilka skutt han tar. han hoppas upp i soffa fast han inte får vara där. hoppar på allt folk som kommer mm. vi ligger otroligt mycket efter i all träning. nu är har han ont så man kan inte träna något..han går bara omkring å stressar :( vi hoppas att han blir bra snart så vi kan börja träna igen :)) kram på er i från oss

    SvaraRadera