måndag 25 juli 2011

Träning på klubben

Idag har jag, Martina och Jenny varit på Varbergs Brukshundklubb och tränat och jag är jättenöjd med Minna. Hon behövde några minuter för att hålla fokus, men sedan kunde hon koncentrera sig bra. Vi övade hopp över hinder och där verkade det som att poletten trillat ner sedan förra veckan ordentligt. Det fria följet har vi tappat lite under dessa sommarveckor som vi inte övat - men det kändes hyfsat idag även om vi inte fått ihop så långa sträckor ännu. Även Aska var med och fick lite trix-träning (vilket är det som hon kan i princip) - men hon verkade tycka att det var roligt.

Vi avslutade med att prova lite agilityhinder också - vilket Minna tycker är jätteroligt. Hon har inga som helst rädslor för att klättra eller krypa på några hinder. Får väl börja med lite cirkelträning här hemma så att hon lär sig följa lite bättre bara. Bara en månad kvar tills kursen startar igen - får försöka lägga på ett kol ;)

1 kommentar:

  1. va roligt att det gick så bra ;) Fria följet verkar vara en såndär aktivitet som man alltid måste träna p för att få det bra, samma som slalomet ;)

    SvaraRadera