fredag 14 oktober 2011

Fredagsträning

Idag träffade jag Malin och Jenny och vi tränade sök och lydnad. Var grymt nöjd med Minna-Pinna i söket idag! Fick till klockrena skick och väldigt många bra repetitioner. Hon tog skicken jättefint mellan smala trädpassager och uppför mindre berg och det fungerade jättefint med flying-biten. I slutet när figgarna låg mer gömda och hon kände sig trött sökte hon sig lite mer bakåt, men missade dem inte ändå. Guldstjärna till min lilla pajas att hon lyckas så bra trots att vi var på ny plats idag.

Lydnadsbiten gick med blandat resultat. Ingångarna gick mycket bättre idag, men däremot fick vi lite för mycket störning med kossor, katter, hundar och hönor precis på oss och koncentrationen var inte den bästa. Men det är ju super att träna på det med - hon behöver mycket miljöträning verkligen.

Avslutningsvis fick Minna busa med Malins hund Tyra för första gången. Tyra är en 3-årig Rottweiler med lite bestämda åsikter - men det gick jättebra och de lekte en lång stund med varandra så nu sover Minna gott... <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar