lördag 25 juni 2011

Midsommar...


Tiden rinner iväg och det är mest vardagliga saker som har hänt med hundarna. Har försökt vara lite effektiv och övat små korta pass med bla "hålla-fast" övning som vi har som läxa i lydnadskursen, som är uppbyggnad av momentet apport.

Har även kört lite spår och sök. Spåren har fungerat sådär det sista. Jag har lagt spåren på åkrar där det nyss tagits vall och då har det fungerat mycket sämre än i skogen .Vet inte om det har för att det är lite torrare på åkern och inte så mycket gräs och annat som tar lukt? Någon annan som vet vad det kan bero på?

Minna har fått vara ensam hemma lite grann det sista eftersom det varit en del att fixa med de sista dagarna och hon är verkligen jätteduktig. Inte en grej som hon rör, verkar som att hon ligger och sover på dörrmattan och väntar på att vi ska komma hem bara. På midsommarafton skulle vi dock vara borta från tre på eftermiddagen och till sena natten på ett större kalas så då lämnade vi bort henne till min svägerska som hade henne hemma. Minna har inte varit bortlämnad så många gånger, men det hade gått bra. Hon hade dock verkat ha lite depression för hon hade legat och tittat åt det hållet vi försvann mest hela kvällen. Men allt hade gått bra och hon var glad när vi kom och hämtade henne igen :)

 
  
 

1 kommentar:

  1. Hej
    Jag är inte så bra pådet dr med spår men jag har hörtatt det kan vara svårare på åkrar och ängar för att det är så öppet med vindar och sånt så att spåret kan vara svårt att fånga pågrund av det. va roligt att det gårså bra att lämna henne ensam ;) skönt att veta att detfunkar om man måste:)

    SvaraRadera