måndag 2 juli 2012

Alice födelsedagskalas!

På onsdag fyller Alice år, men kalasen fick bli under helgen. I lördags firade vi med mat och tårta med släktingar och några vänner, och i söndags var det fika för några grannar. Allt har gått jättebra, men med alla förberedelser och allt man har att stå i blir det nästan som att man lever i en helt annan värld i några dagar. Så på söndagen var det väldigt skönt att bara få slå sig ner i soffan och sitta still och inte göra någonting alls.

Alice har i alla fall varit jättenöjd med sina kalas och hon har fått en massa fina födelsedagspresenter! Men, det tar på krafterna att ha kalas... Klockan fyra på söndagseftermiddag, just när vi ätit tårta så frågade hon mig om det inte var kväll snart så hon fick gå att sova. Och sova gjorde hon allt sedan, från 20.30 - 11.00! Trots det har hon gäspat hela dagen... 

Hundarna har också varit lite trötta efter allt kalasande, det blir mycket folk som rör sig hit och dit och inte så mycket vardagliga saker. Minna blev uppbjuden på en stol vid långbordet av min mamma (ajjabajja ;)) och blev matad med kakor och klappad och kliad under hela kvällen så hon mådde som en prinsessa ;)

Idag har vi varit på fritids med Wilma och hälsat på och påbörjat inskolningen. Wilma har lite svårt att skiljas från sin mamma, men till slut fick jag lov att åka iväg en liten stund i alla fall och det hade gått jättebra.

Här är några bilder på Alice, snart 4 år;








1 kommentar:

  1. De är verkligen lika dina två döttrar!

    Låter som underbara dagar för henne!

    SvaraRadera