tisdag 22 februari 2011

Miljöträning

Ja miljöträning och socialträning har det blivit flera dagar i rad. I fredags var vi iväg uppe på en is och skulle åka skridskor med barnen, samt en kompis och dess barn. Minna sprang på isen och jagade en boll och tyckte det var jätteskoj. Tyvärr hände en olycka efter en halvtimme, när en av barnen åkte på Aska och hon bröt av sin sporre på frambenet. Så det blev hem och till veterinären för operation och bandagering. Där gick hela den dagen.

Sedan har det varit kalas i dagarna två. På lördagen var det släktkalas för Wilma som fyllde 5, och dagen efter var det barnkalas med 9 stycken prinsessor. Minna skötte sig kanonbra. Under barnkalaset fick hon vara i en liten hage dock, för en valp bland 9 ystra barn med prinsessklänningar - det är nog ingen jättebra idé. Men hon deltog ju i gemenskapen, om än bakom galler ;)

Idag har Minna varit med mig på kontoret på mitt ena jobb, och sedan åkte vi in till tågstationen för lite miljö och socialträning. Måste nog åka på det lite oftare, hon reagerar gärna på främmande människor när vi är ute och går. Kommer de hem till oss, eller man börjar prata med folk när man är ute och går är hon jätteglad och trevlig mot dem. Men eftersom vi bor på landet går det ju inte mängder av folk förbi, så det får nog bli lite stadsträning för att träna lite vidare på det!

1 kommentar:

  1. hej! jätte tråkigt med aska :( hoppas att hon är bättre nu.
    kul att det gick så bra för minna när ni hade barnkalas :) sköt om er. kram bibbi

    SvaraRadera