måndag 13 augusti 2012

Bröllop!

I lördags var vi på bröllop för ett par vänner. De gifta sig vackert vid stranden där de träffades för 18 (!) år sedan! Det var hur vackert som helst och deras två små barn var hur söta som helst i sina fina kläder. Ett par av deras vänner spelade gitarr och sjöng en fin visa, och det var många ögon som tårades - precis som det skall vara!

Därefter bar det av till en bygdegård för vidare fest. Jag måste faktiskt ge stora pluspoäng till deras fantastiska dukning. Det kan annars vara lite svårt att piffa till bygdegårdarna, de ser ju ut och är ganska opersonliga. Men här hade det hyrts in stolklädsel och i taket hade de hängt markduk så att salen nästan kändes som att kliva in i en sagovärld. Menyn var verkligen också jättebra, och ja, det var ett jättebra arrangerat bröllop! Många många tal var det, men alla av det lite spexigare slaget så inget som blev långtråkigt. Man går alldeles för sällan på bröllop, för så roligt som det är så borde man göra det oftare! ;)

I söndags var vi på bygget och lade massvis med frigolit (eller piggelin som Alice säger ;)), och idag har varit första arbetsdagen på 7 veckor. Det känns faktiskt helt OK att komma tillbaka till rutinerna igen, även om semester alltid är kul att ha. Alice blev lite blyg precis när vi kom till dagmamman, men sedan sprang hon med in och hon var i fullt sjå att leka och härja med bästisen Molly när jag kom för att hämta henne. Wilma var väldigt nervös inför sin första dag på fritids, men hon hittade sin kompis och jag fick med mycket övertalning gå till jobbet. Allt hade dock gått bra, fast imorgon är inte kompisen där så då får vi se hur det går...

Här är några bilder från bröllopet tagna med mobilen:












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar