fredag 29 juli 2011

Kalashunden

Igår fyllde jag 30 år och det var fullt med kalasande gäster här. Vi var 17 stycken till och börja med, men sedan drällde det in med grannar och deras barn som överraskade mig. Så himla kul - vilken lyckad födelsedag jag fick! Och jag vill med detta inlägg verkligen berömma våra hundar som trots allt stök och stoj skötte sig exemplariskt. Det var många barn som ville leka och klappa Minna - och även vuxna. De sprang fritt både inne och ute och turades om att bli klappade, leka med barnen eller leta smulor under borden ;) Vid midnatt var Minna kalastrött och gick och lade sig en stund under trappan - det händer ju aldrig annars när man har gäster.

Hon vaknade dock till liv lite senare och under småtimmarna var hon med i soffan och lyssnade på musik och gick runt till de gäster som var kvar för att bli kliad och klappad.

Tyvärr har denna vecka varit full med begravning och kalasande och olika förberedelser - och det fortsätter under de kommande dagarna också. Så det har inte blivit så mycket hundträning tyvärr, men så är det ibland. Allt hinns inte med. Men promenader och aktivitet har de fått ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar